...

Як ми святкували!

Трошки відзвітуємо як пройшов наш святковий день.

Не передати словами той настрій, атмосферу, що були в нас на S)вяті.  Всіх, хто прийшов, обіймаємо. Вся наша велика команда дуже вдячна: ви всі нереально  КРУТІ!!!!

І так, як тільки ми відкрились, вже були перші вітання в нашу адресу, запашна кава та дитячий сміх розвіявся на кілька кілометрів по Вишеньці… Цей чудовий  ранковий аромат ближче до обіду  підсилив підступно смачний аромат нашої фудзони…

Всі заходи, які ми проводимо, обов’язково з гарною погодою. Цього дня, осінене тепле сонечко допомагало нашому генератору мильних бульбашок. Бульбашки були як веселка, всі яскраві та чудові барви розлітались навкруги…   Наші найменші гості малювали на асфальті свої мрії та талановиті картини, які були нереально круті та фантастичні!  Ну і звичайно конкурси, естафети та флешмоби і багато призів.

В середині ТРЦ наші чарівні джентльмени пригощали відвідувачів шампанським, та  своїми чарівними  посмішками підіймали настій  всім дівчатам, які зайшли до нас на свято…

Всі, хто заходив до нас через центральний вхід не могли пройти повз спінера 360. Дякуємо хлопцям, що доповнили наше свято яскравими емоціями, та пам’ятним відео. До речі, хто не зміг забрати відразу своє відео, може це зробити за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1xUUdVJg-7K2E7dZ4ENGqK1Cvi2wrLGKG?usp=sharing

Ближче до вечора, на головну сцену свята вийшла кавер група Gloria, їх чарівний вокал  покрив музичною пеленою весь мікрорайон… Всі разом, під чудовий захід сонця насолоджувались та релаксували від талановитого виступу.

Ну і кульмінацією нашого заходу був розіграш подарунків від магазинів, та головного призу від ТРЦ – iPhone 13! Розіграш був майже 2 години, ми розіграли 89 подарунків!!! Щира вдячність нашим магазинам, які порадували гарними подарунками та вартісними сертифікатами.

По закінченню розіграшу продовжився відпочинок на наших фудзонах, а закінчився наш захід запальними танцями під супровід Ді-джєя  та освітленням від ТРЦ, яке нереально круто доповнювало вечірній музичній настрій.

Фото звіт можна переглянути за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1xSMSLskOmKx5kFT8zKuc6xIxYBVYoSxP?usp=sharing

Щиро дякуємо кожному цього дня! В цей шаленний день наша команда отримала енергії стільки, що будемо працювати для Вас незважаючі ні на які перепони. Кожного раді зустріти знову з щирою умішкою в нашом ТРЦ. Ми поряд, ми працюємо, щоб бути користиним саме для тебе!

Будь першим в курсі новин, знижок та акцій

Залиште свій e-mail і отримуйте актуальну інформацію

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.